dijous, 2 de febrer del 2017

Concurs Sambori

Estimades i estimats alumnes; amics i amigues d'este Blog,

Anem a abandonar durant un dia l'estudi i el treball de la llengua i anem a parlar de Concursos. Una més, com tantes altres activitats lúdiques i motivadores que tenen una recompensa tangible i efectiva després de realitzar un bon treball.

En este cas parlarem del Sambori, el Concurs en la nostra llengua per excel·lència. I us he de dir que és un dels meus favorits. Us preguntareu per què. I és clar, jo us ho conte. És un concurs de narrativa escolar que no té una temàtica prefixada per a escriure. Tampoc limita l'espai per baix (mínim de fulls) i a més a més valora la creativitat permetent realitzar la història il·lustrada, per a que cadascú puga mostrar com d'artista n'és. Una passada!

Aquest Concurs en Valencià, associat a la festa de la Trobada Anual d'Escoles per les nostres terres és una gran oportunitat de crear i mostrar el vostre talent: una redacció, un conte, una història, una anècdota, un diari, una faula, una llegenda, una descripció, una aventura de ciència ficció, de por, de misteri, humorística... deixeu volar la imaginació i creeu fent disfrutar també als vostres companys i amics.

El Concurs té diferents fases: de centre, comarca i autonòmica i el resultat final et deixarà bocabadat. Des d' Infantil fins a l'àmbit universitari i l'opció de crear en format audiovisual i mostrar tot el que valeu de totes les vessants possibles. No t'ho penses i participa!!

Comenta-ho al teu Col·le i viu la teua llengua d'una forma diferent, pràctica, lúdica i motivadora, disfrutant del que fas.

Ací et deixem més informació. No tardes, ho finalitzarà el termini! Escriu en valencià! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada