dissabte, 29 d’agost del 2020

Calendari escolar curs 2020-2021

Estimades famílies,

El mes d'agost toca la seua fi. Amb ell acabaran aquestes estranyes vacances, després de les quals desitgem, amb més força que mai, recuperar la tan anhelada "normalitat".

Amb aquestes breus línies vull transmetre tota la meua força i els meus millors desitjos a tota la Comunitat Escolar, per a enfrontar els reptes futurs: acadèmics, laborals, familiars o  de salut, de la millor forma possible i almenys amb positivitat.

Us deixe una imatge de la previsió del calendari escolar d'aquest proper curs acadèmic a la Comunitat Valenciana per al nivells educatius d'Infantil i Primària, que en breu inicia, el dilluns 7 de setembre, i que tant de bo puguem completar de principi a final de manera presencial i sense massa sobresalts.

A aquest calendari falta afegir-hi els dies que són festius locals, que correspon la seua elecció als diferents Consells Educatius Municipals. 

Com la situació va evolucionant i canviat segons les característiques del moment, cal estar ben atents a les notificacions de cada zona o Centre, sempre canals oficials, per tal de conèixer possibles adaptacions en l'escalonament progressiu d'una possible entrada per dies, o períodes d'assistència o no presencialitat que tindran configuracions més personalitzades segons les diferents realitats o contextos.

Una afectuosa abraçada a totes i tots, de manera més directa o indirecta estem tots involucrats en l'aspecte educatiu de la nostra societat.

Molta salut i ànim i bon inici de curs a totes i tots!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada