dijous, 1 de setembre del 2016

NOU CURS, NOVA AVENTURA!!

Hola a totes i tots! Quina alegria tornar a saludar-nos des d'estes línies. Hui, 1 de setembre, comença un nou curs escolar.
Carregats d'il·lusió, amb noves idees i moltes ganes d'aprendre vos saludem i desitgem el millor en aquesta nova aventura al nou curs 2016-2017, que hui comença a rodar per a prendre velocitat a partir de la propera setmana, el dijous 8, quan de nou els col·les tornen a bullir i a viure amb nous somriures i noves històries per escriure tots junts. Recorrerem l'aprenentatge de manera mútua i de la mà, cada dia és una nova oportunitat.
Molt d'ànim i totes i tots, a carregar piles, i programar-nos i organitzar-nos de la millor manera possible. Amb aquesta finalitat adjuntem a aquesta entrada inaugural el nou calendari escolar a l'etapa d'Infantil i Primària, de la nostra Comunitat, Valenciana, per ajudar en la planificació, siga lectiva o festiva :)


És el calendari general, a cada població caldrà afegir-li els dies festius locals, que cada Consell Escolar Municipal determina.

Salutacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada