divendres, 28 de juliol del 2017

Recursos Coneixement del Medi

Hola de nou!

Aprofitem les vacances per a compartir uns enllaços que ens ajudaran a repassar o conèixer vocabulari i contingut bàsic de l'assignatura de Coneixement del Medi, en els plans d'estudi actuals amb els noms de: Naturals i Socials. Estes dues assignatures s'imparteixen a quasi tots el Centres Educatius de la nostra Comunitat en Llengua Valenciana i molts pares i mares tenen certs prejudicis al voltant de la seua dificultat (no ens endinsarem a aquesta entrada en el món de les actituds lingüístiques, on hi ha molt per parlar i millorar).

En definitiva, conèixer vocabulari, ampliar continguts i saber coses noves pot ser d'especial importància, sobretot si es fa de manera entretinguda i voluntària. 

Així que compartim uns enllaços per saber més del nostres cos, d'invents i màquines, dels éssers vius, del nostres planeta, del món de la ciència...

Espere us agrade i puguem ampliar amb informació relacionada i complementària d'aquestos temes tan presents als Centres i que quasi tots treballem i aprenem en valencià.

FAUNA I FLORA:

CIÈNCIES NATURALS:

INVENTS I MÀQUINES:

EL COS HUMÀ:

Els que ja tenim un anyets ens sentim amb l'entorn web d'este tipus de recursos com a les primeres enciclopèdies, amb CD-ROM, quan Internet no era el que és hui en dia, el que li dóna un toc "retro", diferent al que estem acostumats i realment pràctic en la navegació.

Compartiu!!

Fins prompte!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada