dissabte, 12 d’agost del 2017

Passatemps a l'estiu

Hola de nou!!!

Seguim lluitant contra l'avorriment puntual d'aquestes setmanes del mes d'agost, i hui compartim uns enllaços amb passatemps i jocs de llengua, que permeten recordar i aprendre vocabulari o expressions en la nostra llengua. I tractem de fer-ho, com sempre, d'una manera lúdica, motivadora i que ens agrade al màxim.

Els passatemps són típics de l'estiu. Encara podrem trobar a molts quioscs o tendes, revistes específiques amb un fum d'activitats d'aquest tipus. O la clàssica pàgina que apareix a qualsevol tipus de revista o diari normal o setmanal. Ara, el fet de trobar aquests recursos en valencià... ja és un poc més difícil. Motiu que ha propiciat trobar-nos ací. En la meua recerca per a aquesta entrada, he trobat alguna publicació en valencià "d'anar per casa" que no incloïa vocabulari estàndard o nomartiu i per això he preferit deixar-la a banda, i no enllaçar-la, tot i existir (per si algú la troba). 

A continuació es mostren pàgines interessants i sí normatives.

Els primers són en línia:







Els següents per a imprimir:



I este últim és un joc de taula, que es pot comprar. Té bona pinta, però jo no hi he jugat...


De moment n'hi ha prou. Espere us agraden, i recordeu, com sempre, si algú coneix cap altra pàgina que estiga xula o siga interessant, pot deixar-la baix als comentaris. 

Fins altre ratet!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada