diumenge, 3 de maig del 2020

DIA 50 DE LA QUARANTENA

Estimades i estimats alumnes, benvolgudes famílies,

Iniciem una setmana més de treball. Anem a seguir amb les fitxes de repàs que ja teníeu adjuntades al correu de la setmana passada, dels temes 1 al 6 (primer té fitxes de competències bàsiques). Ja cadascun al ritme que lleve. Per a trencar un poc la rutina, anem a iniciar el tema 9 (primer té tots els temes del llibre del segon i tercer trimestre). Farem la lectura inicial del tema, i alguns exercicis de comprensió. Us recomane, com sempre, que feu vàries lectures: un parell individualitzades, a diferent velocitat, buscant les paraules que tenim dubtes al diccionari digital (http://www.avl.gva.es/lexicval/) i una en veu alta, a algun familiar, davant l'espill, jugant a canviar la veu per als diferents personatges... Podeu gravar-vos al telèfon o la tauleta i enviar-me l'àudio. Com vulgueu! Després teniu les pautes per a fer alguns exercicis de comprensió escrita al llibre o la llibreta (full). I acabarem la setmana amb el dictat. Ja us l'adjuntaré al correu de la plataforma a meitat de setmana, per a fer-lo el divendres. Per si algú no té el llibre del tercer trimestre, on està el tema 9, el teniu ja disponible en digital al correu de la plataforma. Si algú el necessita i no ha pogut accedir, que m'escriga un correu personal i us el passe, sense cap problema.
A banda de tot açò, teniu la proposta anterior de creació d'un conte boig, individual o col·laboratiu, així treballarem també l'expressió escrita, i deixarem volar la nostra imaginació i creativitat.
I si encara us queda temps, i us avorriu amb les noves tecnologies, us deixe enllaços per a recolzar comprensió lectora. Hi ha moltes pàgines (i dins del Symbaloo encara n'hi ha més), pensades bàsicament per a fer xicotetes lectures amb exercicis en línia autocorrectius. Hi ha diferents nivells, també per al alumnes de primer, que poden començar des de comprensions partint de dibuixos, i anar augmentat el nivell. Hi ha també resolució de problemes, i és que entendre allò que llegim és molt important per a poder resoldre'ls!
Ànim a tots i totes amb el treball, l'estudi i el repàs. 
Una abraçada gegantina, i molt feliç setmana!
Estem en contacte pel correus!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada