diumenge, 26 d’abril del 2020

DIA 43 DE LA QUARANTENA

Estimades i estimats alumnes,

Iniciem una nova setmana, en la qual ja anem avançant, poc a poc. Ja podeu eixir un ratet a prendre el Sol i passejar cada dia. A més a més esta setmana sembla farà molt bon temps!

Abans o després del ratet de passejada i desconnexió, cal seguir treballant i repassant. Teniu les indicacions, com és habitual, a la circular conjunta de tots els profes a la plataforma. Al correu us he adjuntat les fitxes de repàs de tots els temes que ja hem donat durant el primer i segon trimestre, de l'1 al 6. El 7 i el 8 ja els hem repassat. Hi ha altre document amb les solucions, i un tercer arxiu amb el projecte de creació d'un conte col·laboratiu. Una activitat molt xula, que espere realitzeu i us agrade, que gaudiu en companyia en la distància.

Aprofite el Blog per adjuntar també les indicacions del projecte de contes col·laboratius, per si us resulta més còmode tindre'l per ací. 

No correu amb les fitxes de repàs, hi ha moltes. La idea és dedicar tot allò que queda fins vacances d'estiu a anar fent-les. Són sis temes, un per setmana, més alguna activitat diferent, més creativa... O com la lectura d'inici dels temes del tercer trimestre, algun dictat... I curs acabat!

Al final del tot teniu les imatges amb les indicacions del contes col·laboratius i us deixe un enllaç per a un Concurs que té molt bona pinta. Podeu participar en castellà. No importa l'idioma, sí les ganes i la creativitat.

Cuideu-vos molt! Una forta abraçada!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada