divendres, 1 de setembre del 2017

Tornem a classe!

Estimades amigues, estimats amics,

Hui, 1 de setembre, és la data clau després de vacances de tornada per a molts de nosaltres als nostres llocs de treball. Especialment al món educatiu. Iniciem un nou curs, és com un any nou per a molts, i tot que falten uns dies (l'11 de setembre oficialment) per a que les aules tornen a bullir d'alegria amb l'energia i retrobament amb els nanos, és moment de reenganxar-nos amb la rutina docent i començar a perfilar les bases que marcaran un nou camí.

Són típiques les imatges que podeu trobar a Internet i que us arribaran per les xarxes socials o rebreu als vostres telèfons mòbils. No totes elles, tot i que iròniques, les més positives...

Permeteu-me, sols hui, una reflexió al voltant de com de transcendent n'és la nostra tasca docent i com de nosaltres depén posar-la en valor i que tinga major pes social del que té. Cal dignificar el nostre treball, que estiguem presents i posem sentit comú al que fem, tractant d'empatitzar amb l'alumnat i sent positius i esforçant-nos per tractar d'abastir el millor nostre i de la resta. Solament si pensem en una altra societat, i contribuïm amb la nostra xicoteta part, aconseguirem anar sumant. No deixem que l'apatia i la falta de compromís ens iguale, tenim un gran repte que amb il·lusió i ganes hem de lluitar per aconseguir.

Molt d'ànim a totes i tots i que gaudiu d'un bon inici de curs 2017-2018. Siguem positius i a disfrutar!!!

Fins prompte!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada