dissabte, 23 de setembre del 2017

Vocabulari bàsic amb vídeos musicals

Hola! Molt bon dia a totes i tots!!!!

Passada la setmana inicial de retrobament i ... tornem a la marxa amb nous i interessants enllaços per a ajudar en l'aprenentatge de la nostra llengua.

De ben segur teniu alumnes nous, que acaben d'entrar al Centre, que prenen contacte per primera vegada amb la nostra llengua, o bé, són nouvinguts.

Una bona estratègia és que aquest primer contacte siga positiu, lúdic, motivador, que els enganxe amb el nou objectiu de l'aprenentatge i, sobretot, puga permetre en poc temps una bona habilitat comunicadora.

Cada mestre tindrà les seues fitxes de vocabulari, imatges, xicotets textos, memoritzacions, diàlegs teatralitzats, representacions de la vida quotidiana, còpies i repeticions, cancions típiques... Doncs bé, en esta última idea compartim hui la tasca de Dàmaris Gelabert. Una pedagoga musical que ha fet recursos genials per als dies de la setmana, saludar, les vocals, fins i tot els mosquits i mil coses. Unes cançons infantils que segur agradaran a nanos i grans dins i fora de l'aula. A continuació adjunte alguns enllaços com a mostra:








Són recursos que tenen lleugeres diferències amb el valencià, però que podem tractar, modificar i enriquir. Ja sabeu, és molt més el que ens uneix (o deuria) que allò que ens diferència. I és, clarament, un material fantàstic per aprendre vocabulari, de manera lúdica, motivadora, ràpida i fàcil per al més xicotets de casa i el Col·le.

Altres cançons populars o d'altres mestres també són útils i us poden servir per ballar i jugar a classe tots junts (colors, parts del cos...):




Espere us resulte útil. Fins altre ratet!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada