dilluns, 16 de març del 2020

DIA 1 DE LA QUARANTENA

Bon dia xiques, xics, i estimades famílies.
Esta situació és nova per a tots nosaltres. El principal és estar tranquils i guardar la calma, seguint les recomanacions que ens donen els responsables competents. Espere i desitge estigueu tots bé i seguiu així durant els dies que ens queden per davant, que seran, segur, una bona oportunitat per a aprofitar el temps d'una manera diferent, en família, disfrutant d'activitats que no acostumem a fer durant el període normal. Ja sabeu que estem en contacte per a tot el que necessiteu. 
Justament hui, no funciona el nostre web oficial, on es troba l'enllaç a la Plataforma Educativa. Estem intentant resoldre els problemes tècnics per tornar a la normalitat quant abans millor. Mentrestant us deixe l'enllaç de la plataforma per si algú no el té i necessita entrar i no ho ha pogut fer pel web oficial:
És suficient entrar amb un usuari membre de la família, ja que la informació que aniran penjant els mestres és la mateixa per a tota la família (jo vaig imprimir algun enllaç per a l'alumnat de sisé per si algun pare o mare no tenia accés que ho pogueren solucionar amb el del seu fill o filla de manera ràpida; si ja podíeu entrar des del vostre perfil de "pare", sense problema, té el vostre fill/a un extra que el pot utilitzar si vol, i si no podíeu entrar, proveu amb el nou que vaig entregar).
La idea de l'equip docent és seguir amb la rutina diària del nostre alumnat. I, justament, hui hauríem començat una setmana lúdica per a tota la nostra comunitat educativa. És la setmana de festa i celebració amb motiu del nostre patró, una setmana vital que ens agrada especialment. Hauríem fet temps lliure compartint jocs de taula, activitats de lectura lliure, dibuixos, xarrades, més temps de pati, activitats esportives, unflables, berenar de l'AMPA, origami... Hauríem acabat el manual, preparades les cançons de la missa... Gran part d'estes activitats són les que us proposem per a fer estos dies, i que siguen, com havien de ser, realment una festa. Des de l'assignatura de valencià volem que disfruteu del temps en família amb la lectura d'un llibre, la visualització d'una sèrie, un joc interactiu, una manualitat, jugant a tocs de taula, passant l'estona xarrant...
Ja tindrem temps a partir del dia 23 per tornar a la marxa del llibre de text i les activitats més acadèmiques.
Ja per finalitzar, us deixe algun enllaç per si voleu utilitzar-los en estos dies de "festa":
Espere tot vaja bé i estigueu sans i estalvis.
Estem en contacte.
Una forta abraçada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada