dimecres, 25 de març del 2020

DIA 10 DE LA QUARANTENA


Hola de nou a totes i tots!!

Estimades famílies, benvolgut alumnat,

Els dies van passant, i per ací us deixe material complementari per a seguir el ritme de les classes, d'una manera diferent...

Ja funciona el nostre web del Col·le, així que podeu accedir còmodament des d'allà a la Plataforma Educamos, on van allotjant-se les circulars amb les instruccions i temporalitzacions per a desenvolupar les tasques de totes les assignatures, i també el correu intern per descarregar les fitxes i el material.

Després de les comprensions lectores, anem treballant noves qüestions ortogràfiques i lèxiques. La meua idea és de cara a divendres fer dictats. Podeu fer-lo com sempre, o us el pot dictar un familiar; A més a més, vaig a gravar àudios meus i els enviaré per correu, i així m'escolteu un ratet i podeu pausar-me per adaptar-lo al vostre ritme. Segur em trobareu a faltar... :) Almenys jo sí a vosaltres! Als correus podeu enviar-me el que vulgueu, i així també us puc escoltar (una lectura, una història inventada, un conte, un acudit, una recepta, un truc de màgia, una endevinalla, unes preguntes per a entrevistar-me... I mentrestant anem treballant les tipologies textuals que ens toquen...)

Ja sabeu que els dictats estan relacionats amb el temari: erre i doble erre, "h"... El més correcte seria pegar-li un parell de lectures: una ràpida normal, i altre més lenta fixant-nos en aquelles paraules que ens costen, o lleven accents... Després del dictat el puc autocorregir amb el propi llibre, i molt aconsellable revisar i copiar les faltes amb altra lectureta per a fixar-les bé. Si hi ha paraules que no sé, les puc mirar al diccionari:
http://www.avl.gva.es/lexicval/

Aneu al vostre ritme i no us angoixeu.

Us deixe més enllaços de contingut per ací:

Paraules compostes:

Llegendes:
http://www.xtec.cat/~bgene2/llegendes/index1.htm
https://youtu.be/e4umVeHHmnc 
(no l'he trobat en valencià, però podeu seguir amb el Puig Campana i la illeta de Benidorm... Buscar fotos de viatges, inventar llegendes...)
https://youtu.be/owpaOfAfoy0
https://youtu.be/n_t6Q4F54wU

Acudits:


Alguns jocs... 
http://www.super3.cat/flash/jocs/stjordi2007/



Idees musicals per a la Cançó de la Mona (ja el proper any...):
https://youtu.be/GBthBQ-cKJA
https://youtu.be/i2hUvEwJPmQ

Un parell de plans més:


Espere estigueu molt bé. Cuideu-vos molt!

Una forta abraçada; ens llegim! Sigueu molt feliços!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada