divendres, 1 de novembre del 2013

Algun aclariment important...

Hola de nou!
L'altre dia amb els "nervis" de la creació d'aquest nou projecte, vaig oblidar algunes coses importants.
Sóc mestre de primària, i done valencià com especialista des de 1r fins a 6é nivell. Açò em permet vore evolucionar i créixer el meu alumnat, és una de les grans alegries del meu treball.
Com a conseqüència d'aquest aprenentatge (el meu), de l'experiència, la majoria de materials que ací elaborarem i compartirem seran per al tercer cicle, però tot explicat des d'una perspectiva propera i simple, que tot i semblar "infantil" servirà per a entendre conceptes bàsics i recordar-los amb tècniques, consells i associacions simples, que poden semblar fora de lloc, però que considere realment útils.
La prova és que alumnes de nivells superiors que han estat a les meues classes (símptoma que estic fent-me vell...) em veuen i em demanen alguns apunts, que els recorde com explicava jo alguna cosa, ja que d'aquesta manera ho entenien millor. Açò, a banda de ser gratificant, és prova d'utilitat. D'aquesta manera espere que aquests propers consells que ací anirem proposant, us servisquen i guien per recordar i aplicar, dia a dia, tingueu el nivell que tingueu.
I és que com sempre dic, l'aprenentatge és com una espiral, com un bloc de pisos, on si el nivell de davall no es troba ben assentat, tindrem problemes en tota la resta que incorporem posteriorment.
Feliç cap de setmana a totes i tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada